Vårt sjøsamiske kjøkken
Tørrkjøttsuppe, rognbollesuppe… Bli kjent med sjøsamisk kultur gjennom mat. Mattradisjonene i området gir oss gode kulturopplevelser og forteller mye om kulturen vår. Velkommen til å ta del i våre sjøsamiske matopplevelser med fokus på lokal mat. Vi serverer kun på bestilling!
Om lokalene
Vi har lokaler til større og mindre kurs, konferanser, konfirmasjoner og andre arrangement. Du kan bestille vår kultursal til større møter og arrangementer (inntil 150 personer), møterom for 10 – 20 personer, festlokale for ca 30 personer. I tillegg disponerer vi Nisga’a-huset med plass til 80 personer, tradisjonell sjøsamisk gamme for ca 20 personer og lavvuer beregnet for 15 til 70 personer.
Meny
Varmretter
Boknafisk med gulrotstuing, baconfett og kokte poteter
Lettsalta torsk med hvitsaus, grønnsaker og kokte poteter
Tørrkjøttlapskaus. Inneholder fårekjøtt, poteter, gulrøtter, kålrot
Biđus – reinkjøttsuppe med gulrøtter og poteter
Småstek av okse- og fårekjøtt, ertestuing, gulrøtter og kokte poteter
Viltgryte med grønnsaker og hjemmelaga potetmos
Hjemmelaga karbonader med erter, løk og egg
Koldtbord med røkt laks, hjemmelaga kjøttrull, fylte egg med reker og laks, ulike skinker, ovnsbakt kald laks, druesalat og pastasalat, brød og smør.
Enkle retter
Reker, loff og majones
Hjembakt brød med brunost og nyrørt syltetøy
Har du andre ønsker? Ta gjerne kontakt for tilbud.
Galleri
Leie av kontor eller kontorplass
Ved ønske om å leie kontor for kortere eller lengre perioder, kontakt oss på epost: post@nordligefolk.no eller driftsleder Mikke tlf. 922 14 455.